MICRO APARTMENT

MICRO APARTMENT

Servicii: Amenajare interioară / Design interior / Design interior rezidențial
Localizare: Cluj-Napoca, județul Cluj
Suprafață: 13 mp
Data: 2022
Stadiu: În construcție

Micro apartament

Un proiect mic, o mare provocare. Cu mult entuziasm, am acceptat provocarea de a dezvolta un proiect de amenajare interioară pentru acest apartament de 13 mp din centrul Clujului. În primul rând, am profitat de înălțimea generoasă a spațiului pentru a introduce o supantă care are funcția de dormitor. Am reușit astfel să adăugăm alți 5 mp apartamentului.

Fiind un spațiu de dimensiuni reduse, am implementat o serie de principii de design interior pentru a obține un aspect curat și luminos. Astfel, am ales să vopsim în alb pereții, pentru a reflecta cât mai mult din lumina naturală. Pentru o atmosferă mai caldă, am optat pentru un mobilier cu efect de lemn.

  • Bineînțeles, cel mai important element în proiectele de amenajare ale unor spații mici rămâne mobilierul multifuncțional. Am optat, așadar, pentru mobilier făcut la comandă, care se poate muta sau transforma pentru a avea un spațiu cât mai flexibil, ce poate deservi orice moment al zilei.
  • Raftul din metal de pe supantă asigură nu doar un spațiu de depozitare, ci și intimitate dormitorului;
  • Dulapurile se întind pe toată înălțimea peretelui;
  • Scara de acces la dormitor se poate muta pentru a oferi acces și la dulapurile montate deasupra canapelei;
  • Masa de dining este concepută astfel încât să se poată închide și ridica pe perete, oferind mai mult spațiu atunci când nu este folosită;
  • Similar, canapeaua poate fi de asemenea restrânsă.
  • Deși nu am inclus un televizor, spațiul se poate transforma într-un Home Cinema datorită ecranului de proiecție;
  • Cum baia este și ea foarte mică și nu are geam spre exterior, am ales să folosim un geam cu sticlă texturată mată, care permite luminii naturale să ajungă și în baie și elimină senzația de înghesuială.

Implementând toate aceste artificii, am reușit să transformăm un spațiu mic într-o locuință confortabilă, luminoasă și funcțională.

Final Logo Studio A-03 website

Bine ai venit la Studio A! Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre proiectul pe care ți-l dorești. Contactează-ne.