Design interior apartament

Design interior apartament

Design interior apartament
Design interior apartament

Așa cum l-ai visat.

Ai nevoie de servicii de design interior apartament? Te ajutăm să obții un spațiu cu personalitate, care te reprezintă. Un apartament așa cum l-ai visat. Mic sau mare, cu multe încăperi sau nu, cu nevoi de amenajare integrală sau parțială (poate vrei să-ți transformi doar dormitorul sau doar bucătăria?), apartamentul tău va căpăta acel vibe pe care ți-l dorești, în armonie cu personalitatea și stilul tău. Oferim servicii complete de design interior apartament. Hai să povestim despre visul tău.

INTERIOR DESIGN CLUJ | STUDIO A

Servicii complete de interior design Cluj & România

DESIGN INTERIOR REZIDENȚIAL | STUDIO A

Servicii de design interior apartament

Servicii de design interior +

Într-o lume tot mai dinamică, veșnic în schimbare, apartamentul tău devine locul în care te oprești, te odihnești, îți oferi timp pentru a explora idei, pentru a fi creativ, pentru a te conecta cu cei mai dragi oameni, pentru relaxare sau chiar și pentru muncă, dar una cu sens și satisfacții. În ultimii ani, atenția tuturor s-a îndreptat tot mai mult asupra importanței pe care o au spațiile în care ne petrecem timpul. 

Cum arată apartamentul tău de vis? Cu siguranță ai câteva idei, dorințe și preferințe. Provocarea este să le transformi în realitate. Aici intervenim noi. Birou de arhitectură și design interiorStudio A are la bază o echipă cu o vastă experiență internațională. În România, am trăit alături de clienții noștri transformările prin care au trecut apartamentele și casele oamenilor, în context pandemic și post-pandemic. Proiectele noastre de design interior apartament includ mai mult decât componente estetice și funcționale. Suntem atenți la emoție. La conexiunile umane. La cum poate proiectul nostru să-ți valorifice timpul și să-ți îmbunătățească fiecare aspect al calității vieții. 

REDEFINIM RELAȚIILE CU SPAȚIILE INTERIOARE +

Te ajutăm să-ți (re)definești relația pe care o ai cu spațiul în care locuiești. Cu formare profesională în arhitectură, ne-am specializat în ultimii ani, în România, pe proiecte de design interior rezidențial. Știm cum să transformăm un apartament pentru a deveni locul ideal pentru cei care-l locuiesc. Știm cum să facem dintr-un spațiu gol și rece, un apartament în care să te simți acasă

Îți stăm la dispoziție cu servicii profesionale de design interior apartament. Aruncă o privire peste proiectele noastre. Te așteptăm apoi la o cafea pentru a discuta despre viziunea ta. Tu ne spui ce îți dorești, noi îți realizăm proiectul de design interior apartament.

DESIGN INTERIOR REZIDENȚIAL | STUDIO A

Din portofoliul nostru: Design Interior Apartament

+ ANI DE EXPERIENȚĂ

PROIECTE DE ARHITECTURĂ

PROIECTE DESIGN INTERIOR

LOCAȚii

Design interior apartament

CE INCLUDE UN PROIECT DE DESIGN INTERIOR APARTAMENT? +

Proiectul de design interior apartament include verificarea sau realizarea releveului, planșe 2D și 3D, specificații privind finisajele și materialele folosite, sistemele de iluminat și poziționarea prizelor și întrerupătoarelor, detalii despre mobilier, decor, cromatică, precum și monitorizarea lucrărilor de execuție.

CAMERE ȘI ÎNCĂPERI +

Poți beneficia de serviciile noastre de design interior apartament indiferent dacă e vorba de un apartament cu o cameră, cu două, trei sau mai multe camere, indiferent dacă dorești un proiect pentru întregul apartament sau doar pentru anumite încăperi (bucătărie, baie, hol sau living).

CE STILURI DE DESIGN INTERIOR APARTAMENT ABORDĂM? +

Avem experiență în abordarea mai multor stiluri de design interior pentru apartamente, de la minimalist, scandinav, modern sau industrial, până la vintage, retro, rustic sau modern. Acordăm o mare importanță realizării unui concept unitar, în care toate elementele de design și preferințele clientului să fuzioneze armonios.
Final Logo Studio A-03 website

Bine ai venit la Studio A! Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre proiectul pe care ți-l dorești. Contactează-ne.