Design interior case

Design interior case

Design interior case

Oferim servicii de design interior case

Te ajutăm să transformi o casă în „acasă”. Oferim servicii complete de design interior case și vile, proiecte personalizate, cu stil. Cu ajutorul nostru, vei economisi timp și bani, căci avem grijă să valorificăm spațiul disponibil și să venim cu cele mai eficiente soluții de design, ținând cont de raportul calitate-preț. Venim mereu cu idei creative și inovatoare, iar scopul nostru este ca toate proiectele de design interior case de care ne ocupăm să devină o extensie a personalității și stilului de viață al clienților noștri.

INTERIOR DESIGN CLUJ | STUDIO A

Servicii complete de interior design Cluj & România

DESIGN INTERIOR REZIDENȚIAL | STUDIO A

Realizăm proiecte de design interior case

Mulți oameni visează să locuiască la casă, dintr-o nevoie de retragere și deconectare de la ritmul alert al societății contemporane, dintr-o dorință de spațiu, înrădăcinare, timp personal alături de oamenii importanți. Când în sfârșit ajungi să te muți, să-ți trăiești visul, înțelegi că o casă înseamnă, într-adevăr, mai mult decât suprafața terenului, zidurile și numărul de camere. Casele în care locuim sunt oazele noastre de relaxare și de conexiune cu noi înșine, cu oameni dragi, cu pasiunile noastre. Ele reflectă cine suntem, ce interese avem, cum ne petrecem timpul. Sau cel puțin așa ne-am dori. 

Studio A este un birou de arhitectură și design interior din Cluj-Napoca, fondat în 2019, care își propune să creeze această fuziune armonioasă între client și spațiul în care acesta trăiește. Echipa noastră este formată din arhitecți și designeri de interior cu experiență la nivel internațional, experiență pe care o aducem în toate proiectele de design interior case sau apartamente de care ne ocupăm.

DESIGN INTERIOR REZIDENȚIAL | STUDIO A

Din portofoliul nostru: Design Interior Case

+ ANI DE EXPERIENȚĂ

PROIECTE DE ARHITECTURĂ

PROIECTE DESIGN INTERIOR

LOCAȚii

Design interior case

CE INCLUDE UN PROIECT DE DESIGN INTERIOR CASE? +

Dezvoltăm proiecte complete de design interior case: planificăm spațiul (proiectare plan general, flux de circulație, poziționare uși și ferestre etc), realizăm planșe 2D și 3D, realizăm planul pentru finisaje interioare (alegerea materialelor pentru podea, pereți și tavane, alegerea vopselei, gresiei, tapetului etc), proiectăm și alegem mobilierul, accesoriile și decorurile pentru fiecare cameră, proiectăm sistemele de încălzire și ventilare, iluminatul și schema de culori pentru fiecare încăpere. Totodată, putem include și proiectarea spațiilor exterioare, cum sunt terasa, curtea sau grădina, cu mobilierul și decorurile specifice. 

CUM DECURGE COLABORAREA? +

Totul începe cu o discuție la o cafea – adică o primă întâlnire în care discutăm despre visurile tale, despre nevoile, preferințele, stilul tău de viață, dar și despre bugetul pe care-l ai la dispoziție. Următorul pas este dezvoltarea proiectului de design și prezentarea acestuia. În această etapă conceptuală, încercăm să integrăm cât mai armonios și mai autentic toate aspectele relevante pentru client. În urma aprobării proiectului, pregătim documentația necesară pentru începerea lucrărilor, te ajutăm să achiziționezi produsele și materialele și monitorizăm progresul lucrărilor.

CE STILURI DE DESIGN INTERIOR APARTAMENT ABORDĂM? +

De-a lungul anilor, am dezvoltat proiecte de design interior case în care am abordat o multitudine de stiluri – de la scandinav, modern sau minimalist, până la vintage, retro, rustic, industrial sau eclectic. Ne concentrăm resursele și atenția pe a obține un concept unitar și armonios, care să creeze atmosfera, vibe-ul dorit de client, și care să reflecte personalitatea acestuia.
Final Logo Studio A-03 website

Bine ai venit la Studio A! Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre proiectul pe care ți-l dorești. Contactează-ne.