Design interior rezidențial

Design interior rezidențial

Design interior rezidențial
DESIGN INTERIOR REZIDENȚIAL | STUDIO A

Dezvoltăm proiecte de design interior rezidențial

O locuință care să ți se potrivească ca o mănușă. Acesta e scopul proiectelor noastre de design interior rezidențial. Cum ar fi să te simți cu adevărat „acasă” când treci pragul locuinței tale? Să te simți confortabil și relaxat, da. Dar și inspirat, creativ și suficient de în largul tău încât să te poți conecta autentic și cu oamenii dragi ție. Spațiile în care ne petrecem atât de mult timp din viață sunt importante și ne influențează stările de spirit, nivelul de energie, interacțiunile și, în cele din urmă, calitatea vieții.

Dezvoltăm proiecte de design interior rezidențial care vin în întâmpinarea acestor nevoi. Suntem pregătiți să îți transformăm locuința. Haide să discutăm la o cafea!

Design interior rezidențial

Design interior pentru case și vile

Când vine vorba de design interior rezidențial, un loc aparte îl ocupă, bineînțeles, designul interior pentru case și vile. Echipa noastră deține o vastă experiență pe astfel de proiecte. Am realizat concepte de design, de-a lungul anilor, pentru case familiale, case de vacanță, vile, pentru case cu etaj și mansardă sau case pe un singur nivel, pentru case în stil tradițional, rustic sau modern, minimalist, industrial, retro sau vintage. Dacă ai nevoie de un proiect de design interior rezidențial pentru o casă, contactează-ne cu încredere.

Design interior pentru apartamente

Dacă ai nevoie de un proiect de design interior pentru apartamentul tău, echipa noastră îți vine în întâmpinare. Indiferent de dimensiunea acestuia, că o fi mic, că o fi mare, că ai nevoie de design integral ori doar pentru anumite încăperi, avem idei creative și soluții inovatoare pentru a valorifica spațiul locuinței tale. Abia așteptăm să îți aflăm povestea și să îi dăm apartamentului tău o tușă de personalitate și unicitate, în armonie cu preferințele și nevoile tale.

Design interior rezidențial
DESIGN INTERIOR REZIDENȚIAL | STUDIO A

Servicii complete de design interior rezidențial

Servicii complete +

Locuințele noastre, ca spații în care ne petrecem o bună parte din viață, au ajuns, în ultimii ani, în centrul atenției mai mult ca niciodată. Dincolo de ziduri, mobilier, așezare în spațiu sau culorile pereților, alegerile de design interior ne influențează starea de bine și calitatea vieții, ne facilitează (ori ba) conexiuni autentice cu noi înșine și cu ceilalți, ne ajută să funcționăm la adevăratul nostru potențial. La Studio A, punem accent pe găsirea unui fir narativ ce leagă spațiul de povestea clientului nostru. Căutăm ca preferințele, nevoile, visurile și așteptările acestuia să își găsească răspunsul în proiectul final de design interior rezidențial.

Ce vei primi în cadrul proiectului? +

  • Proiectarea planului general al locuinței – de la fluxul de circulație, la poziționarea ușilor și ferestrelor și includerea diverselor spații de depozitare sau de muncă;
  • Realizarea planșelor 2D și 3D;
  • Proiectarea și alegerea mobilierului, accesoriilor și decorurilor interioare – de la paturi, canapele, scaune, dulapuri, până la covoare, tablouri și obiecte de artă;
  • Propunerea unor scheme de culori pentru fiecare încăpere;
  • Alegerea finisajelor interioare – de la materialele folosite pentru pereți și tavane, până la cele pentru tapet, gresie sau vopsea;
  • Proiectarea iluminatului, a sistemelor de încălzire și ventilare, dar și a spațiilor exterioare, acolo unde este cazul (balcon deschis, terasă, mobilier pentru exterior etc);
  • Monitorizarea etapelor de execuție a lucrărilor.
DESIGN INTERIOR | STUDIO A

Din portofoliul nostru: proiecte de design interior rezidențial

+ ANI DE EXPERIENȚĂ

PROIECTE DE ARHITECTURĂ

PROIECTE DESIGN INTERIOR

LOCAȚii

Design interior rezidențial

CUM VA DECURGE COLABORAREA NOASTRĂ? +

Totul începe cu o discuție prietenoasă, sub forma unei sesiuni de consultanță, în cadrul căreia aflăm totul despre proiectul tău – ce așteptări, nevoi și preferințe ai. Ulterior, vom crea proiectul de design interior rezidențial, cu schițe, planuri și informații despre materiale și finisaje, integrând cele discutate împreună într-o manieră armonioasă. Următorul pas va fi să-ți prezentăm conceptul și, în momentul în care avem aprobarea ta pentru proiect, putem trece la achiziționarea produselor și materialelor necesare. Suntem alături de tine de la început până la final, monitorizăm progresul execuției lucrărilor, astfel încât totul să decurgă conform proiectului.

CE TIPURI DE CLĂDIRI REZIDENȚIALE ABORDĂM? +

Dezvoltăm proiecte de design interior rezidențial pentru o varietate de clădiri – de la case familiale, vile și case de vacanță, până la apartamente, cabane și duplexuri. Tu ne spui ce îți dorești, iar echipa noastră îți dezvoltă un concept unitar, un proiect care să transforme spațiul actual în cea mai bună versiune a sa.

CE STILURI DE DESIGN INTERIOR PUTEM IMPLEMENTA? +

În funcție de preferințele clienților noștri, dar și de arhitectura spațiului, am implementat de-a lungul anilor proiecte de design interior rezidențial într-o varietate de stiluri – de la modern, minimalist, scandinav sau industrial, la tradițional, rustic, vintage, retro, pop art sau eclectic. Dincolo de stilul de design, ne concentrăm pe dezvoltarea unui concept unitar, care să spună povestea locului și a oamenilor într-o manieră creativă și autentică.

INTERIOR DESIGN CLUJ | STUDIO A

Servicii complete de interior design Cluj & România

Studio A

Cine suntem?

Studio A este un birou de arhitectură & studio de design interior Cluj, fondat în 2019 de către Andreea Mocan (arhitect și designer interior) și Andrea Di Rosa (de asemenea, arhitect și designer interior), ambii având experiență la nivel internațional. Dacă ești în căutarea unui designer interior Cluj sau un designer interior care să preia proiecte oriunde în țară și care să îți înțeleagă pe deplin viziunea, nevoile și preferințele estetice, te așteptăm la o cafea.

Final Logo Studio A-03 website

Bine ai venit la Studio A! Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre proiectul pe care ți-l dorești. Contactează-ne.