Proiect casă – Arhitectură

Proiect casă – Arhitectură

Proiect casă – Arhitectură
Proiect casă – Arhitectură

Realizăm proiecte de arhitectură rezidențială

Ai nevoie de un proiect casă? Îți venim în ajutor. Realizăm proiecte case moderne, tradiționale sau în stilul dorit. În cadrul unui birou de arhitectură Cluj orientat spre performanță și inovație, echipa noastră transformă visuri în realitate. Un arhitect cu experiență va fi alături de tine de la concept până la ultima etapă a lucrărilor de execuție. Dezvoltăm proiecte case moderne de la zero, însă preluăm cu entuziasm și lucrări de reproiectare, adică proiecte casă care au nevoie de atenție, regenerare sau transformare. Vrei să discutăm mai multe despre ce presupune un proiect casă? Contactează-ne.

INTERIOR DESIGN CLUJ | STUDIO A

Servicii complete de interior design Cluj & România

PROIECTE CASĂ | BIROU DE ARHITECTURĂ CLUJ

Obține un proiect casă complet, funcțional și estetic

PROIECTE CASE MODERNE | BIROU DE ARHITECTURĂ CLUJ

Din portofoliul nostru: proiecte case moderne și clădiri rezidențiale

Etapa conceptuală ocupă un loc esențial +

Etapa conceptuală ocupă un loc esențial în cadrul procesului de lucru pentru fiecare proiect casă de care ne ocupăm. Este momentul în care nevoile și dorințele clienților încep să prindă contur, pentru a fi ulterior puse în practică. Studio A este un birou de arhitectură Cluj, fondat în 2019 de către Andreea Mocan (arhitect și designer) și Andrea Di Rosa (arhitect și designer). Cu experiență de lucru la nivel internațional, am fost implicați de-a lungul anilor în realizarea unor proiecte de arhitectură rezidențială, proiecte case moderne, contemporane și de lux în marile orașe europene și nu numai. 

experiența și expertiza +

Pe lângă experiența și expertiza unui arhitect, vei beneficia însă și de o infuzie de bun gust, rafinament și ochi pentru frumos. Înainte de a dezvolta proiecte casă, echipa noastră a acumulat o vastă experiență în proiecte de design interior (rezidențialcomercial și HORECA). Ceea ce ne permite să integrăm armonios, de la bun început, elementele estetice dorite în cadrul unor proiecte case moderne ce bifează, în primul rând, funcționalitatea și siguranța. Realizăm, așadar, proiecte casă funcționale, dar și estetice, în acord cu viziunea și preferințele tale. 

PARTENERUL TĂU DE ÎNCREDERE +

Studio A poate să devină partenerul tău de încredere în realizarea unui proiect casă complet. Ne ocupăm de tot: de la planul general al casei și al camerelor, până la detalii despre structură, sisteme de încălzire și ventilare, detalii de finisaj, specificații despre materialele de construcție și monitorizarea etapelor de execuție.

+ ANI DE EXPERIENȚĂ

PROIECTE DE ARHITECTURĂ

PROIECTE DESIGN INTERIOR

LOCAȚii

Proiect casă – Arhitectură

CE INCLUDE UN PROIECT CASĂ REALIZAT DE STUDIO A? +

Studio A, birou de arhitectură Cluj, cu experiență internațională, deține competențele necesare pentru dezvoltarea unor proiecte case moderne care să permită transpunerea imediată în realitate a acestora. Un proiect casă by Studio A include, în general, planul casei, compartimentarea și planul încăperilor, detalii despre structura casei, poziționarea ferestrelor și ușilor, sistemele de încălzire și ventilație, detalii despre finisaje și despre fațade, schițe ale sistemelor electrice și sanitare, specificații despre materialele de construcție recomandate. 

CE TIPURI DE PROIECTE CASĂ REALIZĂM? +

Realizăm proiecte de arhitectură rezidențială (proiecte casă) pentru diverse tipuri de clădiri, ale căror funcții finale pot varia – de la petrecerea timpului liber în vacanțe și concedii, până la locuirea de zi cu zi. Realizăm, așadar, proiecte case moderne și proiecte de arhitectură pentru variate construcții rezidențiale, de tipul vilelor, duplexurilor, caselor de vacanță, cabanelor etc. Tu ne spui povestea proiectului tău, iar un arhitect Studio A îți construiește un plan de acțiune fezabil, cu toate detaliile de care ai avea nevoie pentru a-l transforma în realitate. 

CONSTRUCȚIA DEJA EXISTĂ? ÎI DĂM O NOUĂ VIAȚĂ! +

Studio A, birou de arhitectură Cluj, oferă atât servicii de proiectare, prin dezvoltarea unor proiecte case moderne de la zero, cât și servicii de reproiectare, în cazul unor construcții deja existente, unde realizăm proiecte casă cu rol de intervenție / îmbunătățire. În astfel de situații, un proiect casă poate să includă strategii de consolidare, extindere, restaurare, conversie, cu îmbunătățiri arhitecturale care să-i ofere clădirii un nou vibe, o nouă personalitate, în armonie cu năzuințele și preferințele clientului.

ARHITECT | BIROU DE ARHITECTURĂ CLUJ

Servicii de arhitectură rezidențială: proiectare & reproiectare

Studio A este un birou de arhitectură Cluj cu o vastă experiență acumulată la nivel internațional, în marile orașe și birouri de arhitectură europene. Aducem această experiență și pasiune pentru inovație și creativitate în fiecare proiect casă de care ne ocupăm, indiferent de stadiul în care acesta se află. Oferim atât servicii de proiectare, cât și servicii de reproiectare a clădirilor cu destinație rezidențială. 

Servicii de proiectare +

Realizăm proiecte casă de la zero, pentru orice tip de construcții rezidențiale, de la case familiale, vile și duplexuri, până la case de vacanță sau cabane, cu zidărie clasică sau cu structură din lemn sau beton armat. Proiectul tău va beneficia din start de experiența și implicarea unui arhitect care va dezvolta conceptul pornind de la preferințele tale estetice și nevoile de locuire, puse în contextul tehnic, arhitectural, geografic și economic. Pe tot parcursul dezvoltării proiectelor, comunicăm, adaptăm și venim cu soluții creative, în ton cu modificările de pe piața imobiliară. 

Servicii de reproiectare +

Vorbim despre o construcție deja existentă? Studio A este un birou de arhitectură Cluj ce are la bază o echipă pregătită pentru orice tip de provocare arhitecturală. Poate ai nevoie de consolidarea sau restaurarea unei clădiri rezidențiale. Poate vrei să extinzi, să modernizezi, să creezi o mansardă sau să adaugi un etaj casei tale. Cu ajutorul unui arhitect din cadrul echipei Studio A, visurile tale se transformă în realitate. Dezvoltăm proiecte casă fezabile și funcționale, proiecte case moderne și contemporane, pornind inclusiv de la clădiri construite într-un stil ce pare acum învechit. Iubim astfel de provocări. Știm să integrăm sau să transformăm vechiul în nou. Venim cu soluții și idei creative pentru casa ta. Îți oferim un proiect casă cu totul personalizat nevoilor și preferințelor tale.

Proiect casă – Arhitectură

De la o cafea, la o casă de vis!

Totul începe cu o discuție relaxantă la o cafea. Tu ne contactezi. Stabilim împreună o întâlnire. Te invităm apoi la o cafea să ne spui povestea ta și a proiectului tău. Așteptările, visurile, gusturile, țelurile și stilul tău de viață devin reperele noastre. Ne străduim să le înțelegem cât mai bine pentru a le integra echilibrat în conceptul pe care-l gândim. Pe tot parcursul colaborării, comunicăm transparent, într-o manieră orientată către generarea de soluții creative.
Totul începe cu o discuție relaxantă la o cafea. Tu ne contactezi. Stabilim împreună o întâlnire. Te invităm apoi la o cafea să ne spui povestea ta și a proiectului tău. Așteptările, visurile, gusturile, țelurile și stilul tău de viață devin reperele noastre. Ne străduim să le înțelegem cât mai bine pentru a le integra echilibrat în conceptul pe care-l gândim. Pe tot parcursul colaborării, comunicăm transparent, într-o manieră orientată către generarea de soluții creative.

Final Logo Studio A-03 website

Bine ai venit la Studio A! Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre proiectul pe care ți-l dorești. Contactează-ne.