Amenajare birou firmă

Amenajare birou firmă

Amenajare birou firmă
Amenajare birou firmă

Realizăm proiecte de amenajare birou firmă

Spațiile de lucru sunt importante pentru tine? Dezvoltăm proiecte de amenajare birou firmă orientate spre eficiență și stări de bine. Timpul pe care oamenii îl petrec muncind, în context profesional și comercial, este direct influențat de amenajarea spațiului. În ultimii ani, acest lucru a devenit mai clar ca oricând. Relația oamenilor cu birourile lor a devenit mai complexă, mai dinamică. Îți venim în întâmpinare cu servicii profesionale de design interior birouri.

INTERIOR DESIGN CLUJ | STUDIO A

Servicii complete de interior design Cluj & România

DESIGN INTERIOR BIROURI | AMENAJĂRI BIROURI

Amenajări birouri eficiente, confortabile, estetice

Amenajări birouri eficiente +

Angajații își doresc birouri confortabile, care să încurajeze o productivitate sănătoasă, dar și conexiuni sociale și stări de bine. Oamenii văd într-un birou mai mult decât mobilierul propriu-zis, își doresc birouri în acord cu valorile lor, orientate tot mai mult pe sustenabilitate și sănătate mentală. Mișcările și preocupările globale, așadar, nevoia de conexiune umană și reconectare cu natura, își fac simțită prezența și în spațiile de muncă. Aici intervenim noi, gata să transpunem aceste nevoi într-un proiect de amenajare birou firmă complet personalizat. 

Birou de design interior și arhitectură, Studio A a fost înființat în 2019 de către Andreea Mocan și Andrea Di Rosa, arhitecți cu experiență la nivel internațional. În România, am putut observa la prima mână transformările prin care au trecut spațiile de muncă în context pandemic – întâi abandonate și evitate, apoi căutate și transformate în spații ale reconectării umane, iar acum aflate sub nevoia stringentă de reinventare și adaptare la noua lume.

EXPERIENȚA NOASTRĂ +

Experiența pe care echipa noastră o are în proiecte internaționale de arhitectură rezidențială și design interior rezidențial (caseapartamente) ne ajută să înțelegem nevoile de confort psihic și fizic pe care oamenii le au acum și în contextul spațiilor de muncă. Chiar dacă există anumite tendințe globale, fiecare firmă are propriile valori și propria personalitate. În dezvoltarea proiectelor de design interior birouri și amenajări birouri, ne asigurăm că viziunea și povestea companiei, precum și nevoile și preferințele oamenilor, vor fi transpuse și integrate conceptului final de design. 

Dacă îți dorești un spațiu care să asigure eficiența și calitatea muncii, precum și starea de bine a oamenilor din firmă, Studio A îți vine în ajutor cu servicii complete de amenajare birou firmă.

AMENAJARE BIROU FIRMĂ | STUDIO A

Din portofoliul nostru: Design Interior Birouri

+ ANI DE EXPERIENȚĂ

PROIECTE DE ARHITECTURĂ

PROIECTE DESIGN INTERIOR

LOCAȚii

Amenajare birou firmă

CE INCLUDE UN PROIECT DE AMENAJĂRI BIROURI? +

Un proiect de design interior birouri realizat de echipa noastră include tot ce vei avea nevoie pentru aducerea la viață a acestor spații – de la planșe 3D și planuri tehnice, până la specificații privind materialele, piesele de mobilier, sistemele de ventilație / electrice, compartimentarea încăperilor și poziționarea căilor de acces și mobilitate, detalii despre finisaje și etape de execuție etc.

CU CE TIPURI DE COMPANII COLABORĂM? +

Realizăm proiecte de amenajare birou firmă pentru diverse tipuri de companii – de la cele mici și medii, până la cele de mari dimensiuni. Oferim servicii de amenajări birouri pentru companii din toate industriile și domeniile de activitate. Ne plac provocările și venim cu soluții și idei creative, personalizate pentru fiecare proiect de amenajări birouri în parte.

CE STILURI DE DESIGN INTERIOR BIROURI ABORDĂM? +

Așa cum fiecare firmă, are o poveste unică, așa și spațiul care îi găzduiește activitățile profesionale își va clădi propria poveste. Dezvoltăm proiecte de amenajări birouri într-o mare varietate de stiluri de design interior – de la industrial și minimalist, la scandinav, modern, retro, organic, pop art sau chiar eclectic. Stilul reprezintă însă doar un schelet, o direcție generală. Prin el, spunem povestea firmei și a oamenilor.
Final Logo Studio A-03 website

Bine ai venit la Studio A! Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre proiectul pe care ți-l dorești. Contactează-ne.