Design Interior Restaurant – HoReCa

Design Interior Restaurant – HoReCa

Design Interior Restaurant – HoReCa
Design Interior Restaurant – HoReCa

Concepem proiecte de design interior HoReCa

Schițăm povești vizuale, gustoase și rafinate. Realizăm proiecte de design interior restaurant & design interior HoReCa. Spații de socializare și conexiune umană, restaurantele, hotelurile, cafenelele și barurile devin adesea un recipient al ideilor și emoțiilor care ne aduc împreună. Lumina, culorile, stilul de amenajare, materialele folosite, mobilierul ales, până și instalațiile și sonorizarea, toate devin mici capitole din povestea locului și a oamenilor care-i trec pragul. Te ajutăm să spui această poveste. Dezvoltăm proiecte creative de design interior restaurant și design interior HoReCa.

INTERIOR DESIGN CLUJ | STUDIO A

Servicii complete de interior design Cluj & România

DESIGN INTERIOR HORECA | STUDIO A

Proiecte de design interior restaurant & HoReCa

EXPERIENȚE AUTENTICE +

Experiența unui prânz luat împreună, a unei discuții la o cafea, a unei seri petrecute alături de prieteni, într-un pub, sau a unei binemeritate vacanțe la un hotel, se înscrie în firul narativ al poveștilor care ne apropie, ca oameni. O cină la un restaurant poartă în sine mai mult decât gustul mâncării. Aceasta este asezonată cu atmosfera spațiului, cu lumina și cromatica ce devin pânză pentru discuțiile dintre oameni, cu textura și materialele care dau senzația de concret și palpabil, cu fluiditatea trecerii dintr-o încăpere în alta.

DESIGN INTERIOR HORECA +

Aici își face simțită prezența un proiect bine gândit de design interior HoReCa. Aici, în prologul poveștii, intervenim noi. Studio A este un birou de arhitectură și design interior din Cluj-Napoca, fondat în anul 2019 de către Andreea Mocan și Andrea Di Rosa. Înainte de a clădi poveștile savuroase ale restaurantelor și altor afaceri din domeniul HoReCa, am muncit în birouri de arhitectură & design interior la nivel internațional, pe variate proiecte (arhitectură rezidențială, design interior rezidențial și comercial). Aducem această experiență în fiecare proiect de design interior restaurant & design interior HoReCa de care echipa noastră se ocupă.

VIZIUNE ESTETICĂ ȘI FUNCȚIONALITATE +

Etapa conceptuală ocupă un loc aparte în procesul nostru de lucru, pentru a ne asigura că viziunea și povestea ta, a clientului, va fi integrată armonios în conceptul final de design. Funcția estetică este completată de funcționalitatea spațiului. Avem grijă ca fluxurile tehnologice de producție și servire să fie optimizate, suntem atenți la așezarea meselor, la căile de acces și mobilitate în spațiu, la amplasarea barului / bucătăriei / recepției etc.

DESIGN INTERIOR | STUDIO A

Din portofoliul nostru: Design Interior HoReCa

+ ANI DE EXPERIENȚĂ

PROIECTE DE ARHITECTURĂ

PROIECTE DESIGN INTERIOR

LOCAȚii

Design Interior Restaurant – HoReCa

CE INCLUDE UN PROIECT DE DESIGN INTERIOR HORECA? +

Un proiect de design interior restaurant / design interior HoReCa realizat de Studio A va include toate aspectele importante – de la proiectare 3D și planuri tehnice, până la management de proiect, livrarea și monitorizarea etapelor de execuție. Vei primi specificații complete și detalii despre finisaje, materiale, produse, mobilier etc.

CE TIPURI DE PROIECTE PRELUĂM? +

Realizăm proiecte de design interior HoReCa pentru diverse tipuri de afaceri din domeniu – de la proiecte de design interior restaurant, până la proiecte de design interior pentru hoteluri, baruri, puburi, terase, săli de evenimente, crame sau cafenele.

CE STILURI DE DESIGN INTERIOR ABORDĂM? +

Credem că fiecare spațiu vine cu propria-i poveste. Putem concepe proiecte de design interior HoReCa în stil modern, rural sau tradițional, elegant, minimalist, retro, scandinav, industrial, organic sau pop art. Dincolo de stil, însă, proiectul de design interior trebuie să fie în armonie cu povestea spațiului, cu povestea ta.
Final Logo Studio A-03 website

Bine ai venit la Studio A! Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre proiectul pe care ți-l dorești. Contactează-ne.