Design interior Cluj

Design interior Cluj

Design interior Cluj
DESIGN INTERIOR CLUJ | STUDIO A

Oferim servicii de design interior Cluj & România

Dezvoltăm proiecte de design interior Cluj și în toată țara. Venim cu idei creative, soluții inovatoare, personalizate. Credem că spațiile în care oamenii își petrec timpul, fie ele rezidențialecomerciale sau profesionale, au propriile povești, pe care știm să le spunem în culori, linii, texturi, lumini și forme. Dacă ești în căutarea unui designer interior Cluj, te invităm la o discuție. Cu ajutorul Studio A, birou de design interior Cluj & arhitectură, spațiul tău se va transforma, va fi în întregime valorificat, astfel încât să fie în armonie cu nevoile, preferințele și stilul tău de viață.

Ne ocupăm de proiecte de interior design pentru spații și construcții cu funcții variate, de la locuințe și clădiri rezidențiale, până la spații de birouri, cafenele, restaurante, hoteluri etc.

Design interior Cluj

Design interior rezidențial

Clădirile rezidențiale ocupă un loc important în portofoliul nostru. Ca birou de design interior Cluj, în ultimii ani am fost responsabili pentru numeroase proiecte de design interior Cluj, proiecte rezidențiale din județul nostru, dar și din alte județe din țară – de la case și apartamente, la vile, cabane sau case de vacanță. Dacă ai nevoie de un designer interior Cluj, cu experiență internațională, care să îți transforme spațiul într-o locuință, în adevăratul sens al cuvântului, în armonie cu personalitatea și nevoile tale, contactează-ne cu încredere!

Design interior comercial

Relația oamenilor cu munca și, implicit, cu spațiile dedicate muncii lor s-a transformat semnificativ în ultimii ani. Amenajarea sediului unei companii și a încăperilor destinate birourilor impune acum, mai mult ca niciodată, o abordare complexă, care înțelege nevoile profesionale, dar și emoționale și intelectuale, ale celor care se folosesc de spațiile cu pricina. Dezvoltăm proiecte de interior design pentru spații comerciale și birouri. Contactează-ne și proiectul tău va fi adus la viață de un designer interior Cluj cu experiență la nivel internațional!

Design interior Cluj
Design interior Cluj

Design interior HoReCa

Cauți un designer interior Cluj specializat în proiecte de design interior pentru afaceri specifice HoReCa? Fie că afacerea ta se află în Cluj-Napoca, fie că se află în alte regiuni ale țării, îți punem la dispoziție o echipă și un studio de design interior Cluj cu experiență. Indiferent de stilul de design interior preferat sau de provocările pe care spațiul tău le întâmpină, Studio A îți va transforma proiectul de vis în realitate.

INTERIOR DESIGN CLUJ | STUDIO A

Servicii complete de interior design Cluj & România

INTERIOR DESIGN CLUJ | STUDIO A

Servicii complete de interior design Cluj & România

1. Servicii complete +

De la ziduri în lucru și spații goale, până la încăperi cu personalitate, ce își spun singure povestea, în ritmul vieții celor care își desfășoară activitățile cotidiene acolo, suntem alături de clienții noștri la fiecare pas. Studio A, birou de design interior Cluj și arhitectură, oferă servicii complete de interior design. Echipa noastră pune accent pe modul în care stilul de viață și stilul estetic, preferințele, nevoile și așteptările clienților noștri sunt integrate într-un concept de design interior armonios, personalizat, creativ și funcțional deopotrivă.

În acest scop, fiecare proiect dispune de cel puțin un designer interior care se asigură că totul decurge conform planului și că rezultatele vor fi în acord cu așteptările clienților noștri. Ce servicii putem oferi în cadrul unui proiect de interior design? 

2. Consultanță și concept +

Ne întâlnim, discutăm și despicăm firul în patru privind toate aspectele importante pentru tine; pe baza informațiilor primite (buget, preferințe, funcții cu prioritate), dezvoltăm conceptul general al proiectului, care va include informații privind stilul dorit, un moodboard cu texturi, imagini, schemă de culori, obiecte și detalii care vor da personalitate spațiului.

3. Proiectul de design interior +

Desenăm în planșe 2D totul, de la poziționarea ușilor și ferestrelor, la fluxul de circulație, pozițiile corpurilor de iluminat, ale prizelor și întrerupătoarelor, ale sistemelor de încălzire și ventilare, până la compartimentarea încăperilor (baie, bucătărie, dormitor), așezarea mobilierului și a altor detalii (covoare, tablouri, obiecte de artă etc). Completăm cu planșele 3D, pentru ca totul să prindă contur, să fie clar și ușor de vizualizat în spațiu.

4. Dosarul tehnic și achizițiile +

Întocmim dosarul tehnic cât se poate de detaliat, cu toate materialele, finisajele interioare necesare, pozițiile și măsurătorile pentru obiectele electrocasnice, a celor sanitare, a corpurilor de iluminat etc – în acord cu sistemele electrice și de instalații din proiect. Lista de achiziții va fi, desigur, adaptată bugetului, respectând criterii ce includ un raport calitate-preț satisfăcător pentru clienți.

5. Monitorizăm etapele de execuție a lucrărilor +

În funcție de complexitatea proiectului, la solicitarea clientului, un designer interior Cluj din echipa Studio A se poate implica și în monitorizarea etapelor de execuție, urmărind îndeaproape implementarea corectă în șantier a proiectului.

+ ANI DE EXPERIENȚĂ

PROIECTE DE ARHITECTURĂ

PROIECTE DESIGN INTERIOR

LOCAȚii

Studio A

Cine suntem?

Studio A este un birou de arhitectură & studio de design interior Cluj, fondat în 2019 de către Andreea Mocan (arhitect și designer interior) și Andrea Di Rosa (de asemenea, arhitect și designer interior), ambii având experiență la nivel internațional. Dacă ești în căutarea unui designer interior Cluj sau un designer interior care să preia proiecte oriunde în țară și care să îți înțeleagă pe deplin viziunea, nevoile și preferințele estetice, te așteptăm la o cafea.

DESIGN INTERIOR | STUDIO A

Proiecte de design interior

Design interior Cluj

DE CE SĂ COLABOREZI CU UN DESIGNER INTERIOR CLUJ DE LA STUDIO A? +

Studio A este un birou de design interior Cluj care are la bază o echipă formată din arhitecți și designeri cu vastă experiență internațională. Am adus această experiență în România și reușim să venim cu idei creative și soluții inovatoare pentru fiecare proiect de interior design de care ne ocupăm. Alocăm grijă și atenție etapei conceptuale, integrând preferințele, stilul și nevoile clienților noștri în proiectul de design interior. Chiar dacă investești unui designer interior Cluj, în cele din urmă te ajutăm să faci economie de timp și bani, căci știm să valorificăm la maximum potențialul spațiilor, folosind cele mai eficiente și economice soluții de design interior, materiale de calitate, durabile.

CE TIPURI DE SPAȚII PUTEM ABORDA? +

Realizăm proiecte de interior design Cluj & în toată țara pentru o mare varietate de spații și clădiri, de la proiecte de interior design pentru case familiale, apartamente sau vile, până la proiecte de interior design pentru case de vacanță, cabane, pensiuni, hoteluri, cafenele, restaurante, spații pentru birouri, baruri, terase etc. Tu ne spui povestea ta și a spațiului de care vrei să ne ocupăm, iar un designer interior Cluj din echipa Studio A îți va transforma visul în realitate!

CE STILURI DE DESIGN INTERIOR PUTEM IMPLEMENTA? +

Fiecare designer interior Cluj din echipa Studio A deține experiența necesară pentru a aborda o mare diversitate de stiluri. Suntem un birou de design interior versatil, ne-am ocupat de-a lungul anilor de proiecte de interior design Cluj și proiecte de interior design la nivel național și internațional în care am abordat stiluri precum cel  modern, contemporan, minimalist, scandinav, industrial, dar și precum cel rustic, tradițional, vintage sau eclectic. Câți clienți, atâtea viziuni diferite. Ne bucură fiecare nou proiect și nouă provocare!
Final Logo Studio A-03 website

Bine ai venit la Studio A! Suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre proiectul pe care ți-l dorești. Contactează-ne.